Werk met mij 

Er zijn meerdere manieren hoe je met mij kan samenwerken. Lees hieronder de verschillende opties. Staat er niet tussen wat je wilt of zoekt? Mail mij op marleen@politiekeadem.nl. Dit kunnen vragen van fracties zijn, van werkgevers, politieke partijen of andere vragen. Wie niet waagt wie niet wint, mail me, je weet niet of ik wellicht je verder kan helpen. 

1. Training Online Branding

Start 3 juni 2020!

Zoveel (toekomstige) politici hebben mij gevraagd over hoe zij Tweede Kamerlid of minister kunnen worden. En ik heb zoveel de fout zien maken om anderen te vragen wat ze moesten doen. En dat is de omgekeerde wereld. Jij wilt toch het verschil maken? Dus daarom heb ik deze online training Online Personal Branding ontwikkeld.

 197

2. Gratis webinar Online Branding

In dit gratis webinar leer je de eerste stappen van online personal branding.

3. Coaching

Coaching is de beste manier om jezelf écht te ontwikkelen, omdat wij samen aan de slag gaan met wat jij wilt bereiken. 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je coaching wilt. Je ambieert een politieke functie of je zit al in de politiek, maar je voelt dat je jezelf verliest – wat niet ongebruikelijk is in de politiek. 

Waarom ik als coach? Ik ken de politiek. Je hoeft niet uit te leggen wat een motie is 😉 Plus ik ben (tegenwoordig) partijloos. Het gaat mij niet om de politieke richting. Wél en dat meen ik, dat je het vanuit je innerlijke vuur doet. Dat jij het doet vanuit je core en niet een trekpop wordt van anderen.  

Daarbij: je moet open staan om te veranderen anders is het een NO-GO. Het spijt mij, maar ik ben er om je te helpen te veranderen. Wanneer je hier niet voor open staat om aan jezelf te werken of eigenlijk “geen coaching nodig hebt” (synoniem voor, ik wil niet diep gaan) dan ben ik niet je coach. 

Er zijn twee opties in Coaching. Drie keer en vijf keer (zie hieronder).

Ik raad vijf keer aan, omdat we dan echt diep kunnen gaan, maar ik kan mij voorstellen dat budget soms een drempel kan zijn, daarom is drie keer ook mogelijk, maar mocht het mogelijk zijn probeer dan echt voor de vijf keer te gaan. Daar haal je echt meer uit! 

Twijfel je? Mail mij dan op marleen@politiekeadem.nl. We kunnen altijd een vrijblijvend gesprek hebben. 

3x Coaching

 899

5x Coaching

 1.499