Referenties 

Ik kwam bij je met de vraag meer plezier te krijgen in het raadswerk. Dat is zeker gelukt, maar ik heb nog zoveel meer geleerd. Lessen die ik zowel in de politiek als in het leven kan toepassen. Ik heb geleerd om falen niet meer erg te vinden. Ik heb ontdekt dat ik echt vertrouwen mag hebben in mijn eigen ideeën. Maar vooral heb ik ontdekt dat ik er plezier uit haal door mezelf te blijven in de politiek. Dat ik niet perfect hoef te zijn, maar vooral mezelf. Ik vind het ontzettend knap hoe jij in je coaching mij tot deze inzichten hebt geholpen. Het voelde alsof je naast me stond, waar in mijn ervaring in de politiek mensen vaak boven of tegenover je staan. Jou coaching was er echt gericht op mij als persoon. Aan iedereen die twijfelt over coaching bij politieke adem: Ik zeg doe het. Marleen geeft je zoveel inzicht in jezelf en je beweegredenen, dat je daarna vol zekerheid je eigen ambities kan najagen.
Dank je wel Marleen.
Ilika Polderman

Raadslid GroenLinks , Amstelveen

 

“Marleen is heel vakkundig en down to earth. Ze is een goede sparringpartner voor mijn politieke doelen op de korte en lange termijn.”

Raadslid amsterdam

Marleen heeft mij geholpen om helderheid te krijgen in mijn doelen en missie, en hoe ik dit het beste kan communiceren. Zij daagt mij uit, dat vind ik leuk, geen suffe sessies, maar praktisch en aan het werk.

Malou Brantjes

Duurzaam ondernemer, d66

“Dank, voor je goeie instructies en de coaching in het algemeen. Het geeft mij stabiliteit, vertrouwen en fun. Ik vind het echt veel leuker geworden sinds ik weet waar ik het voor doe.”

Kandidaat Kamerlid

 

“Wow! Wat een mooie flow heb je. Ik heb veel geleerd, dank je voor de handige tips.”

Deelnemer training

error: Content is protected !!