Politiek Advies

Het doel is daadkrachtiger je persoonlijke en politieke doelen bereiken.

Hoe dan?

Ik ga met je terug naar de kern. Na het traject werk je weer vanuit je vuur. Dat geeft je vleugels. Jij kan de wereld aan. Je hebt een onuitputtelijke energie en je krijgt dingen voor elkaar die je eerder nooit voor elkaar kreeg. Je zit weer aan het stuur van je leven en maakt de impact die jij wilt. Je ervaart dit direct in je dagelijkse praktijk. Politieke Adem is juist die time-out die je nodig had.

Je durft weer echt jezelf te zijn, te uiten en vanuit daar te handelen; mensen gaan je veel meer zien en kunnen niet meer om je heen. Je durft weer te staan voor wie jij bent. Je durft op te staan en je laat je niet meer weerhouden om stappen te zetten in je carrière en haalt alles eruit wat erin zit.

De Politieke Adem Methode

Stap 1 is heel helder krijgen wat je wilt. Wat wil ik? Wat is het doel?

Stap 2 is de diepte in gaan. Wat mis ik? Wat voel ik? Wie ben ik echt?

Stap 3 zijn de drempels? Wat belemmert het doel? Voel je je veilig om te zijn wie je bent? Wat zou daarvoor nodig zijn?

Stap 4 gaat om het ervaren, maar ook om dit helder te communiceren. Om zo ook voor de ander een veilige omgeving te creëen.

Eén op één

Ik begrijp het. Ik hoor vaak de angst om je open te stellen, bang om als kwetsbaar gezien te worden (en dus zwak). Kwetsbaarheid is een kracht. Veel politici weten niet wat een coach je kan opleveren. Vaak spreekt men in de politiek van een ‘coach’ terwijl dit eigenlijk een mentor is. Een mentor is een ervaringsdeskundige die je helpt in het oerwoud van ongeschreven regels. Een coach/adviseur helpt je met persoonlijke vragen. Met persoonlijke groei.  Om echt jezelf te zijn. Om authentiek te zijn, zonder compromissen te doen of jezelf te verliezen. Waardoor je succesvoller zal zijn in je werk.

Fracties & co.

Campagne voeren is tot de puntjes voorbereid, maar een goed personeelsbeleid, hoe gaan we met elkaar om, is ver te zoeken. Soms hebben mensen geen idee wat ze moeten doen als politicus. Het is heel onduidelijk wat je precies moet doen. Elke vier jaar moeten mensen dat weer opnieuw gaan uitvinden. Ik help fracties om die balans te vinden. Daarbij boterd het soms niet altijd. Dat kan ook niet anders met zoveel meningen bij elkaar. Hoe ga je met elkaar om? Hoe maak je afspraken? Hoe schep je duidelijkheid? En feedback? Geven we dat wel eens? En krijgen we dat? 

Wat anderen zeggen

Marleen heeft mij geholpen om helderheid te krijgen in mijn doelen en missie, en hoe ik dit het beste kan communiceren. Zij daagt mij uit, dat vind ik leuk, geen suffe sessies, maar praktisch en aan het werk.

Malou Brantjes

Duurzaam ondernemer

Na een korte uitleg van mijn kant waarom ik haar hulp had ingeroepen wist Marleen mij door haar vraagstelling zelf na te denken over mijn antwoorden. Ze heeft een invoelend vermogen, straalt rust uit en ik voelde me volkomen veilig bij haar. Zij gaf mij écht het gevoel dat het om mij draaide! 

Dorine van Dongen

Eternal Flow

Marleen is een doortastende coach die goed met je mee denkt en leiding neemt over het afgestemde traject. Samen maak je een plan, het is jou traject.

Ze heeft het zelfvertrouwen in me aangewakkerd om met passie de weg te vinden naar mijn doel.

Charlotte Coster

Studio Coster

error: Content is protected !!