Hi, ik ben Marleen.

Een geboren en getogen Achterhoekse politicoloog met niets meer dan een missie en een droom. Ik ben trots dat ik Politieke Adem ben gestart waarmee ik de wereld van politici – en uiteindelijk van ons allemaal – verander.    
.

Mijn passie

Door coaching, advies en training help ik mensen zoals jij, politieke junkie, maatschappelijke geïnteresseerde, politici en bestuurders, om krachtiger en succesvoller te zijn. Om met wie je écht bent dingen in beweging te zetten.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de politiek, geschiedenis en hoe mensen denken en handelen. Ik wilde echt weten hoe je een samenleving het beste in kan richten. Hoe maak je het zo dat iedereen ‘blij’ is?

Daarom ben ik in de politiek gegaan. Heb ik politicologie gestudeerd. Een master in International Relations en heb ik gewerkt voor D66 en vier jaar lang als politiek assistent (PA) van een wethouder in Rotterdam. Ik vond het ge-wel-dig!

Maanden

Ben ik op wereldreis geweest om na te denken over mijn missie. Dat gaf mij uiteindelijk het zetje om Politieke Adem te starten. 

De start van Politieke Adem

Ik miste alleen de echte mens in de politiek. Ik begreep het wel – de politiek is hard en je wilt jezelf beschermen, maar ik had het idee dat het anders kan. En daarom ben ik Politieke Adem gestart.

Dit gebeurde niet over een nacht ijs. Ik ben 14 maanden op reis geweest en heb er veel en goed over nagedacht. Hoe dan? Dat was mijn vraag. Ik ben tien dagen op stilteretraite geweest en dat hielp mij enorm om er gewoon voor te staan – geloof in jezelf. Sindsdien draag ik de boodschap van Politieke Adem met passie uit. 

Ik wil iedereen helpen die denkt en weet dat er nog meer in zichzelf zit. Die weet dat wanneer je echt jezelf bent, je zo krachtig bent dat ze echt niet meer om je heen kunnen. Het is mega-clishé, maar vaak heb je maar een paar kansen in de politiek, dus je wilt het (in één keer) goed doen. Power in de politiek begint bij de power in jezelf te vinden.

Dagen

In stilte in India bracht mij tot mijn kern. Van daaruit haalde ik de kracht om mijn missie te volgen.

Ervaring

Ik heb meerdere coachopleidingen gedaan, zoals NLP (neuro-linguistic programming). Ik heb ruime ervaring. Zo heb ik tientallen hoogopgeleide vrouwen gecoacht, o.a. bij TNO, Eneco, PWC, overheden en gemeenten. Ik ben geaccrediteerd bij de NOLOC en de NOBCO. En ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Ik leer nog het meeste van jullie. Gewoon door in verbinding te staan. Door te praten. Door te delen. Door te zijn waar ik voor sta – helemaal jezelf laten zien en daarmee in je kracht staan. Dit niet alleen te doen, maar ook echt te voelen. Alleen dan werkt het.

Sinds ik dat doe, stroomt het. Gaat alles gemakkelijker en maak ik de stappen die ik wil maken. Dat gun ik jou ook. Helemaal zijn wie je wilt zijn en dan zoveel impact maken dat je je eigen dromen overtreft.

Dank je wel

Dank je wel dat je de tijd neemt om je te verdiepen. Volg mij op Instagram, LinkedIn of via mijn nieuwsbrief. 

 

Tot heel snel!

Heel veel liefs,

Marleen Weener

“Marleen is heel vakkundig en down to earth. Ze is een goede sparringpartner voor mijn politieke doelen op de korte en lange termijn.”

– Raadslid Amsterdam

Marleen Weener
Founder Politieke Adem

error: Content is protected !!