Coaching

Coaching is de beste manier om jezelf écht te ontwikkelen, omdat wij samen aan de slag gaan met wat jij wilt bereiken. 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je coaching wilt. Je ambieert een politieke functie of je zit al in de politiek, maar je voelt dat je jezelf verliest – wat niet ongebruikelijk is in de politiek. 

Waarom ik als coach? Ik ken de politiek. Je hoeft niet uit te leggen wat een motie is 😉 Plus ik ben (tegenwoordig) partijloos. Het gaat mij niet om de politieke richting. Wél en dat meen ik, dat je het vanuit je innerlijke vuurt doet. Dat jij het doet vanuit je core en niet een trekpop wordt van anderen.  

Daarbij: je moet open staan om te veranderen anders is het een NO-GO. Het spijt mij, maar ik ben er om je te helpen te veranderen. Wanneer je hier niet voor open staat om aan jezelf te werken of eigenlijk “geen coaching nodig hebt” (synoniem voor, ik wil niet diep gaan) dan ben ik niet je coach. 

Er zijn twee opties in Coaching. Drie keer en vijf keer (zie hieronder).

Ik raad vijf keer aan, omdat we dan echt diep kunnen gaan, maar ik kan mij voorstellen dat budget soms een drempel kan zijn, daarom is drie keer ook mogelijk, maar mocht het mogelijk zijn probeer dan echt voor de vijf keer te gaan. Daar haal je echt meer uit! 

Twijfel je? Mail mij dan op marleen@politiekeadem.nl. We kunnen altijd een vrijblijvend gesprek hebben.

Twee opties

 

  • 3 online sessies van 1,5 uur (deze kunnen verspreid worden)
  • Coaching

 899

 

  • 5 online sessies van 1,5 uur (deze kunnen verspreid worden)
  • Coaching

 1.499

Wat anderen zeggen..

“Marleen heeft mij geholpen om helderheid te krijgen in mijn doelen en missie, en hoe ik dit het beste kan communiceren. Zij daagt mij uit, dat vind ik leuk, geen suffe sessies, maar praktisch en aan het werk.”

Malou Brantjes

Duurzaam ondernemer

“Marleen is heel vakkundig en down to earth. Ze is een goede sparringpartner voor mijn politieke doelen op de korte en lange termijn.”

Raadslid Amsterdam