Waarom ik de Podcast van Politieke Adem begonnen ben

In deze aflevering vertel ik, Marleen Weener, waarom ik Politieke Adem begonnen ben en wat de start van de podcast is. In een half uurtje leg ik uit wat ik doe, welke dingen ik zie en wat mijn motivatie was om Politieke Adem te beginnen – mijn bedrijf waarmee ik politici help om in hun kracht te staan.

Ik ben politieke coach en trainer van politici. Ik heb tien jaar lang in de politiek gezeten voordat ik Politieke Adem oprichtte. Ik help om politiek succesvol te zijn én dichtbij zichzelf te blijven. Ik geloof dat de politiek kan veranderen door de politici meer zichzelf te laten durven zijn i.p.v. het politieke spel wat vaak de overhand krijgt. Het spel is niet nodig om succesvol te zijn.

Dit en meer vertel ik in de podcast. Mocht je je dus afvragen, wat ik doe, waarom, etc. Plus meer over het probleem in de politiek. Dan hoor je dat hier.

error: Content is protected !!