Een gesprek met de dame die de Wallen af wil schaffen, Tweede Kamerlid Anne Kuik (CDA)

18 september 2020

Deze keer ben ik in gesprek met Tweede Kamerlid Anne Kuik. Recent in het nieuws omdat ze in de Tweede Kamer betoogde voor het afschaffen van betaalde seks. Dat is natuurlijk vuur in het kruitvat. Sekswerkers, ondernemers en anderen vielen over haar heen en ook haar medestanders roerde zich. Het is uit de middeleeuwen en vrouwonterend. Het laatste woord is hier in ieder geval nog niet over gezegd.

Ik praat met haar over haar beginperiode als raadslid in Groningen. Zeer interessant, toen ze zich ook al met de sekswerkers bezighield. Wanneer je haar volgt zie je dan ook dat dit helemaal geen uitspatting is, maar een lange consistente lijn die Anne gedurende haar hele politieke carrière vasthoudt.

 

error: Content is protected !!