De politieke estafette van VVD’er Tim Versnel

14 september 2020

‘Daar ga ik over nadenken.’ Zo sluit Tim Versnel deze podcast af en dat typeert hem. Tim wil een ander type politiek bedrijven, meer de tijd nemen om een mening te vormen, coalities smeden daar waar dat kan. Politiek is een marathon. Je neemt het stokje over van je voorganger en je geeft hem weer door – kortom, je bent een voorbijganger in de politiek en je inbreng is dus in lijn van de marathon en niet het gaat dus niet alleen om jouw eigen sprintje.

Dit is een zeer interessant gesprek waar het eerste uur gaat over de Nieuwe Vrije Eeuw, een podcast met VVD’ers Tim de Bruyne en Mark Thiessen. 

Het tweede uur gaat over het persoonlijke verhaal van Tim. Wat is zijn droom? Over de media, en hoe zijn eigen ervaringen invloed hebben op de politiek die hij bedrijft. Plus hoe zij in de fractie zorgen voor een veilige omgeving waarin iedereen kan groeien. HR-management in de politiek wat niet gebruikelijk is in de politiek – maar zeer noodzakelijk. Leer in deze podcast hoe en waarom.

Politieke Adem is een wekelijkse podcast over het persoonlijke van politiek. Het persoonlijke is politiek, zoals oud-minister voor de PvdA, Hedy d’Ancona, zou zeggen.

 

error: Content is protected !!