Podcast met Tweede Kamerlid Salima Belhaj (D66)

Elke tip van Tweede Kamerlid voor D66, Salima Belhaj heeft een prijs, zegt ze grappend. Wat deze prijs is hoor je aan het eind van deze eerste podcast van Politieke Adem. Zij is bijna een uur lang te gast waar we het hebben over nieuw leiderschap, hoe zij ooit gevangen zat in een debat tussen rechtse retoriek en islamfundamentalisten, over allerlei dingen die we moeten in het leven en geeft een paar hele goede tips hoe zij Tweede Kamerlid is geworden.

Plus, het meest interessante, over het verharde debat en hoe men verlangt naar een nieuwe politiek, naar de nuance – Nederland is genuanceerd.  Naar tijd om na te denken over je mening, naar echtheid en jezelf zijn, want alleen diegene die zichzelf kan zijn én de regels van het spel kent, blijft overeind staan in het huis van de democratie, de Tweede Kamer.

Politieke Adem is een wekelijkse podcast over het persoonlijke van politiek. Het persoonlijke is politiek, zoals oud-minister voor de PvdA, Hedy d’Ancona, zou zeggen.

error: Content is protected !!